Slide O nama

Pojam preduzetništva predstavlja preduzimanje inicijative i rizika prilikom pokretanja i organizovanja određene inovativne ideje, preduzeća ili neke aktivnosti u cilju stvaranja novog poslovnog tržišta i ostvarivanja profita. Nimalo jednostavan proces, zar ne?

Činjenica je da upuštanje u svet preduzetništva više nije aktivnost koja se odnosi samo na muškarce. Sve je veći broj žena koje se odlučuju na pokretanje sopstvenog biznisa i tu hrabrost je potrebno negovati i podržavati!

Moderno društvo je sve više zahvaćeno promenama u eri novih tehnologija i novih načina poslovanja, zbog čega i sam proces pokretanja novog biznisa zahteva neke nove pristupe i ideje. Upravo kroz We – (ad) Venture inicijativu, težimo da podržimo i da pomognemo preduzetnicama u ovom procesu, da im obezbedimo potrebnu podršku, mentorstvo, nove kontakte i stvorimo podsticajno okruženje za učenje i dalji razvoj.

WE – (ad)Venture inicijativa ima za cilj da popularizuje i promoviše žensko inovaciono preduzetništvo, kroz niz ekskluzivnih aktivnosti i sadržaja  koji će biti posvećeni osnaživanju, umrežavanju i profesionalnom usavršavanju žena koje žele da otkriju i zakorače dublje u svet preduzetništva.

Biznis zna biti prava avantura, posebno ako u njoj niste sami! Zato smo i kreirali portal WE – (ad)Venture, sa ciljem da vam njegov sadržaj pomogne da naučite nesto novo o pokretanju i održavanju uspešnog biznisa i da vam pomogne na putu vašeg profesionalnog razvoja.

WE - (ad)Venture makes your business an adventure!

Šta nam dobro ide

Edukacija 0

Osnaživanje 0

Mentorstvo 0

Umrežavanje 0