Konferencija WE – (ad)Venture: Biznis u šoku

WeAdventure  Konferencija WE – (ad)Venture: Biznis u šoku

Konferencija WE – (ad)Venture: Biznis u šoku

Živimo u svetu punom neizvesnosti. Svaki dan može se desi neka promena, nešto što će izbaciti iz koloseka našu svakodnevnu rutinu, bilo da se radi o privatnom ili poslovnom okruženju. Dokaz za to je i 2020. godina, koja je neočekivano, donela brojne novine, i ostavila nas u šoku, od koga se još uvek oporavljamo… ili na koji se, možda već, uveliko navikavamo, dok se krećemo ka „novom normalnom“.

Ne možemo a da se ne zapitamo kako će se čitava situacija izazvana pandemijom bolesti COVID-19, i sa njom povezanih mera distanciranja, dugoročno odraziti na biznis, modele poslovanja, budući način rada, održivost, i kako ćemo se, na kraju krajeva, mi snaći u svemu tome?

Kako biti lider online? Kako pretvoriti krizu u šansu kroz transformaciju poslovnih modela? Koliko je značajna uloga mentora u razvoju biznisa i profesionalnom razvoju pojedinca? Otpornost i značaj brige o sebi dok se krećemo ka „novom normalnom“…

Na sva ova pitanja, kao i na mnoga druga, potrudićemo se da vam damo odgovor na konferenciji „WE – (ad)Venture: Biznis u šoku“!

Program konferencije će biti organizovan u vidu keynote predavanja, interaktivnih onlajn panela i radionica.

Učešće na konferenciji je BESPLATNO, ali su prijave obavezne!

VIŠE INFORMACIJA OVDE

Date:

16.12.2020.

Kategorija:

KONFERENCIJE I VEBINARI